Close

The salesman visited their home, listened to what they wanted and why they wanted it. He then drew up a series of 3D designs so that the couple could see exactly what their sunroom would look like. Then, once the installation team got started, from taking the initial measurements and preparing the foundations right through to the internal finishes, the whole project ran like clockwork, with Mr & Mrs Young kept informed throughout the build.

Before the sunroom was constructed, the couple had some ideas about how they might use the room, but they didn’t expect that it would literally change the way they live in the house. They use the room all the time with the whole family spending more time together as now everyone loves to be in the sunroom!

Related products

Other projects in Glasgow